پوشش میکروسمنت

پوشش میکروسمنت

پوشش میکروسمنت از جمله پوشش های جدید می باشد که به دلیل ویژگی های بسیاری که دارد توانسته تا در فضاها و کاربری های مختلفی استفاده بشود. این پوشش جایگزین مناسبی برای پوشش های معمول در فضاهای مختلف از جمله دیوار ها و کف و حتی سرویس بهداشتی می باشد.

یکی از مهمترین ویژگی های این پوشش میکروسمنت یکدست بودن و بدون درز بودن آن می باشد که در مقایسه با پوشش هایی چون کاشی و سرامیک گزینه بهتری می باشد. این پوشش دارای مقاومت بسیاری نیز بوده و می تواند برای مکان های با عبور زیاد نیست استفاده بشود و برای انبار ها و سوله ها مناسب است. این پوشش عایق رطوبتی و برودتی نیز بوده و همچنین ضد خش نیز می باشد. در ادامه با رنگ میکروسمنت بیشتر آشنا می شویم.

توجه به دکوراسیون داخلی و تناسب بین اجزای مختلف خانه می تواند به ایجاد فضای زیبا و مدرن کمک نماید و میکروسمنت می تواند در این مورد کمک زیادی به شما نماید. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم علاوه بر ویژگی ها با رنگ های متنوع این پوشش از جمل رنگ های سفید و آبی و طرح سنگ و متالیک  و .. آشنا شده و از رنگ مناسبی نیز بهره بگیرید.

پوشش میکروسمنت سرویس بهداشتی

بررسی انواع میکروسمنت

میکروسمنت ( Microbase ): این مدل برای دیوار های سنتی که بافتی نامنظم دارند استفاده شده و لایه ای به عنوان زیر سازی برای اجرای انواع دیگر میکروسمنت می باشد.

میکرواستون ( Microstone ): این نوع دارای ضخامت مناسب و رنگ و ظاهری شبیه به سنگ می باشد و به خاطر این نامش میرواستون می باشد و برای سطوح خارجی چون نمای ساختمان ها استفاده می شود.

میکروفرش ( Microfresh ): این نوع دارای ویژگی هایی چون مقاومت و استحکام بالا می باشد و به همین دلیل در مکان های پر تردد استفاده می شود.

میکروفینو ( Microfino ): این پوشش ظاهری ظریف و زیبا داشته و همین باعث شده تا استفاده از آن برای دکوراسیون داخلی بیشتر باشد و ویژگی آن خاصیت ضد آب بودن برای سطح دیوار ها می باشد.

آکواسمنت ( Aquacement ): این پوشش نیز دارای مقاومت زیادی در برابر آب و نمک ها و گاز کلر داشته و همین سبب استفاده از آن در استخر و حوضچه ها شده است.

 

مزایای پوشش میکروسمنت

این رنگ مزایای بسیاری را دارد که سعی می کنیم در این بخش آنها را به صورت نکته به نکته معرفی نماییم:

  • انعطاف پذیری بالای این پوشش
  • مقاومت و دوام زیاد
  • مقاومت در برابر وزن و تردد های سبک و سنگین
  • مقاوم در برابر سایش
  • کارپذیری طولانی و امکان اجرا در محیط های وسیع
  • مقاوم در برابر حرارت و دمای زیاد
  • عدم زرد شدگی به دلیل جذب اشعه ماورا بنفش
  • ضد باکتری و آنتی استاتیک
  • ضخامت بسیار کم در حدود 3 تا 5 میلی متر
  • مقاومت در برابر چرخه یخبندان و ذوب
  • اجرای یک دست و بدون درز
  • مقاوم در برابر چربی و روغن داغ و اسیدگ
  • عدم جذب آلودگی و گرد و غبار
  • پوشش بدون لغزش
  • خشک شدن سریع و استفاده از محیط بعد از اجرا
  • تنوع در طرح و بافت و رنگ
  • نگهداری آسان از آن
  • ظاهر شیک و زیبا و مدرن
  • مناسب برای سطح های قدیمی و جدید
  • تمیز کردن اسان با آب و مواد شوینده

پوشش میکروسمنت خانه

هزینه اجرای میکروسمنت

قیمت اجرای میکروسمنت بر اساس هر متر مربع از این پوشش برآورد و اعلام می شود. در این قیمت دهی موارد متعددی شامل می شود از جمله اینکه متراژ کار چقدر بوده و یا سختی کار و اجرای حرفه ای و مواد اولیه که هم در کیفیت و هم در قیمت تمام شده اثر گذار می باشد. شرکت های حرفه ای در این زمینه به سبب مواد اولیه با کیفیت بالا و همچنین نحوه اجرا و دقت در آن هزینه بیشتری را دریافت می کنند اما کیفیت کار نیز افزایش می یابد.

گاهی نیز ممکن است میکروسمنت برای راه پله یا فضاهایی که لبه دارند استفاده بشود که سختی کار بیشتر بوده و نیاز به دقت می باشد که زمان را نیز افزایش می دهد و در نهایت قیمت را بالا می برد. از طرفی زیرسازی باید به شکل مناسب یک دست هم سطح باشد و درزی نیز نداشته باشد . اگر کاشی یا سرامیک است باید بین کاشی ها یا سرامیک ها پر شود که هزینه را افزایش خواهد داد.

 

روند اجرای میکروسمنت

ابتدا باید سطح مورد نظر آمادگی لازم برای اجرا را داشته باشد و به همین دلیل باید مواردی چون روغن و مواد عمل آوری و گازوئیل و مواد عالی را که سبب کاهش چسبندگی می شود را از روی سطح تمیز نمود. سپس در صورت اجرای میکروسمنت برای فضای خارجی باید پرایمر اجرا شده و در لایه بعدی نیز برای جلوگیری از ترک خوردگی و یکپارچگی توری فایبرگلاس اجرا شود. این کار باعث افزایش دوام و مقاومت میکروسمنت می شود. در لایه بعدی پیشنهاد می شود تا از میکروبیس بر روی توری فایبرگلاس استفاده شود. این لایه باعث می شود تا سطح شرایط لازم را پیدا کرده و تسطیح شود. 

سطح باید مشکلی همچون سستی یا قسمت های آسیب دیده نداشته باشد تا مدل های دیگر میکروسمنت اجرا شود. با همه این موارد در لایه نهایی میکروسمنت اجرا می شود. لازم به ذکر می باشد میکروسمنت برای هر نوع سطحی قابل استفاده بوده و محدودیتی را ندارد و می تواند بسته به نظر مشتری براق یا مات باشد. از سویی برای آنکه نور خورشید و باران باعث صدمه به پوشش نشود از لاک پلی یورتان استفاده می گردد.

 

استفاده میکروسمنت برای سرویس بهداشتی

پوشش میکروسمنت درصد جذب حجمی کمتر از 0.2% در 48 ساعت داشته و بر اساس آیین نامه حفاظت سطحی اروپا این پوشش یک عایق رطوبتی قلمداد می شود. میکروسمنت می تواند گزینه مناسبی برای سرویس بهداشتی باشد چون همزمان نقش یک عایق رطوبتی را نیز دارا می باشد. البته پیشنهاد می شود در لایه زیرین میکروسمنت یک عایق رطوبتی نیز برای ریسک کمتر اجرا شود.

پوشش میکروسمنت برای دیوار

کاربرد های پوشش میکروسمنت

میکروسمنت دارای ویژگی های بسیاری بوده که معرفی نمودیم از جمله دوام و مقاومت بالا در برابر آب که سبب می شود تا هر فضایی استفاده بشود از جمله در دکوراسیون داخلی که در کنار ظاهر شیک و زیبایی که به وجود می آورد می تواند به دلیل دوام بالا برای محل های پر رفت و آمد چون فضای اداری و یا فضای تجاری استفاده شود.

این پوشش در فضای خانه نیز کاربرد های گوناگونی داشته و می تواند در نقش کفپوش و یا دیوارپوش استفاده شود. استفاده دیگر آن در حمام یا سرویس بهداشتی می باشد که جایگزین کاشی یا سرامیک می باشد. اگر هم کاشی یا سرامیک شما قدیمی بوده و قصد استفاده از میکروسمنت را دارید این امکان فراهم است.

 

منبع: سایت نقاش برتر